Byggfirma Hallsberg

Riksten Entreprenad AB

Ditt självklara val av byggfirma i Hallsberg

Din byggfirma i Hallsberg

Hantverkare med hög kompetens

Är du i behov av en byggfirma i Hallsberg? Hos oss hittar du hantverkare med den kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda väl utförda arbeten. Vi vet att kommunikation och ärlighet är enormt viktigt, inga frågor är dumma, vi är alltid nåbara och lyhörda för dina önskemål.

Vi har tillgång till målare, snickare, rörmokare och diverse andra hantverkare. Därmed kan vi ge dig helhetskoncept likväl som mindre små arbeten. Du får det ultimata resultatet när vi blandar dina önskemål med vår expertis. Dessutom behöver du enbart ha kontakt med en person när du anlitar oss, allt för att underlätta för dig.

En trygghet i ett projekt

Med erfarna och duktiga hantverkare, kan du i lugn och ro luta dig tillbaka. Det tillsammans med att vi alltid arbetar effektivt vad gäller såväl pris som tid, kan vi se till att alltid lämna kunden nöjd. Naturligtvis tar vi inte betalt i förskott, utan när delmomentet eller hela jobbet är utfört. Dessutom har vi en lång erfarenhet av diverse olika problem som kan tänkas dykas upp under diverse olika byggnationer. Det innebär helt enkelt att du kan vara trygg i våra händer om någonting skulle dyka upp.

Välkommen med din offertförfrågan redan idag.
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Din byggfirma i Hallsberg

Hantverkare med hög kompetens

Är du i behov av en byggfirma i Hallsberg? Hos oss hittar du hantverkare med den kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda väl utförda arbeten. Vi har tillgång till målare, snickare, rörmokare och diverse andra hantverkare. Därmed kan vi ge dig helhetskoncept likväl som mindre små arbeten. Du får det ultimata resultatet när vi blandar dina önskemål med vår expertis. Dessutom behöver du enbart ha kontakt med en person när du anlitar oss, allt för att underlätta för dig.

En trygghet i ett projekt

Med erfarna och duktiga hantverkare, kan du i lugn och ro luta dig tillbaka. Det tillsammans med att vi alltid arbetar effektivt vad gäller såväl pris som tid, kan vi se till att alltid lämna kunden nöjd. Naturligtvis tar vi inte betalt i förskott, utan när delmomentet eller hela jobbet är utfört. Dessutom har vi en lång erfarenhet av diverse olika problem som kan tänkas dykas upp under diverse olika byggnationer. Det innebär helt enkelt att du kan vara trygg i våra händer om någonting skulle dyka upp.

Välkommen med din offertförfrågan redan idag.
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Använd dig av ROT-avdraget

Använd dig av ROT-avdraget när du anlitar vår byggfirma i Hallsberg. Avdraget är en skattereduktion som innebär att du får upp till 30% avdrag på vår arbetskostnad. Alltså gäller inte avdraget på materialkostnader eller dylikt. Enbart på arbetskostnaden. För att kunna använda dig av ROT-avdraget måste du vara svensk medborgare och betala skatt i Sverige. Det finns även ett maxtak på 50.000 kr per privatperson. Läs mer här!

Våra tjänster

Som en professionell byggfirma i Hallsberg, har vi en bred skara av hantverkare med fokus på diverse olika områden. Därmed kan vi erbjuda såväl mindre enklare arbeten men även större helhetskoncept. Genom åren har vi expanderat och utför allt från trädgårdsplaneringar till plattor och nybyggnationer av bostadshus, garage och pooler. Finns inte det du önskar med här? Kontakta oss så kan vi med största sannolikhet hjälpa dig ändå.

Totalentreprenad

En nybyggnation eller totalrenovering kräver en byggfirma med en bred kompetens. Hos oss får du det som krävs för att enkelt genomföra stora projekt såsom nybyggnationer och totalrenoveringar. Det innebär att vi sköter allt från att sammanställa offerter till att ha kontakt med diverse hantverkare.

Snickeri

Är det dags att utöka eller bygga om? En altan, pool eller uterum? Vi ser till att du får de ändringar som passar dig och din vardag. Oavsett du vill göra med din bostad, så hjälper våra erfarna snickare dig nå ditt drömresultat. Du kan enkelt kontakta oss för råd eller en gratis samt kravlös offert.

Markarbeten

Vi har både små och medelstora grävmaskiner och hjullastare och kan hjälpa dig med allt från tomtplaneringar till stenläggning och husgrunder. Vi har goda referenser hjälper dig gärna med att bygga din pool och mycket mer än så, fråga oss så kommer vi fram till vad det är du behöver.

Måleri

Vill du ha ommålat, en ny tapet eller fasaden målad? Vi har duktiga målare med flera års erfarenhet inom såväl utvändig- som invändig målning. Vid offertförfrågan kommer vi alltid ut och besiktar er fasad eller väggar inomhus. Därmed kan vi ge er ett ett fast pris på arbetet utan tidskrävande eller ekonomiska överraskningar.

Golvläggning

Ett vackert och fräscht golv ger ett helt nytt intryck av din bostad. När du anlitar oss kan vi lägga alla typer av golv. Klinkers, epoxigolv, parkettgolv etc. Utöver golvläggning har vi givetvis även redskapen och kunskapen att såväl slipa som att lacka golven på ett korrekt sätt. Anlita oss för fantastiska golv.

VVS & El

För att kunna erbjuda dig helhetslösningar har vi redan nära samarbeten med pålitliga elektriker och rörmokare, som självklart är anslutna till elsäkerhetsverket och säkert vatten.

Ärlighet, tydlighet, förståelse

"Hur fungerar det när jag anlitar er byggfirma?"

Offert

"Hur får jag en offert på mitt projekt?"

Du kan enkelt komma i kontakt med oss via telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär. Är du osäker på vad du önskar eller vad du behöver, så svarar vi gärna på frågor och dylikt. Offerten är självklart alltid gratis och kravlös.

Utförande

"Hur utför ni arbetet på plats?"

Våra hantverkare och projektledare kommer ut på överenskommen tid. Under arbetets gång har du nära kontakt med alla inblandade men framförallt projektledaren. Vi finns tillgängliga i stort sett hela tiden för din trygghet.

Besiktning

"Hur garanterar ni alltid hög kvalité?"

Efter avslutat arbete går vi igenom arbetet utefter våra egna noggrant framtagna kriterier. Önskar du en oberoende besiktningsman kan vi givetvis även hjälpa dig med detta. Skulle det uppstå någonting efter, tar vi givetvis fullt ansvar för det.

En erfaren byggfirma i Hallsberg

Våra hantverkare kan du lita på. De har den utbildning, kompetens och erfarenhet som krävs. Det innebär framförallt en trygghet för dig som kund, att arbetet utförs på ett korrekt sätt. All personal på Riksten Entreprenad AB är noggrant utvalda, för att kunna leverera bra arbeten såväl som att utge en bra service ute på arbetsplatser runt om i Södra Stockholm, Tullinge, Hallsberg, Kumla och Örebro.

Du hittar oss i Hallsberg med omnejd

Vår byggfirma startades i Riksten som ligger i Tullinge i Stockholm, Men sen ett tag tillbaka så flyttade halva företaget till Örebro där vi nu är lika många anställda som i Tullinge. Idag har vi flertalet återkommande kunder som även rekommenderar oss vidare till andra, det ser vi som en stor bekräftelse på att vi är en byggfirma som håller hög kvalité i såväl arbete som service.

Oavsett om du behöver en byggfirma i Örebro, Hallsberg, Kumla eller Tullinge – kontakta oss!

Riksten entreprenad AB

Välj en byggfirma som prioriterar rätt

Vi värdesätter våra kunder!

På vår byggfirma i Hallsberg anser att en nära relation med våra kunder är av högsta prioritet. Vi vill skapa en känsla av tillit och trygghet hos våra kunder genom att aktivt lyssna på deras behov och önskemål. Här tror vi  att en nära samverkan med våra kunder är nyckeln till att leverera högkvalitativa resultat och uppfylla deras förväntningar på ett effektivt och professionellt sätt.

Tidigare utförda arbeten

Golvvård/Golvläggning

Markarbeten

Bygg/Snickeri

Måleri

Byggfirma Hallsberg

Kontakta oss idag!