Köksrenovering Örebro

Riksten Entreprenad AB

Behöver du en köksrenovering i Örebro? Välkommen!

Köksrenovering Örebro

Hantverkare med hög kompetens

Behöver du en köksrenovering i Örebro? Hos oss får du en helhetslösning som täcker allt när du anlitar oss. Vi har nära samarbeten med elektriker och rörmokare för att kunna garantera dig en väl utförd renovering av kunniga hantverkare.

Våra medarbetare gör det enkelt för dig genom att ta hand om allt, från planering till genomförande av renoveringen. Vi tar in de bästa hantverkarna i branschen för att säkerställa att ditt kök blir precis som du vill ha det.

Vi är din trygghet under en köksrenovering

Vår byggfirma tycker att köksrenovering borde vara en rolig upplevelse för våra kunder, och inte något som ska orsaka stress eller oro. Vi har ett team av hantverkare som är passionerade om sitt arbete och vill att du som kund ska känna dig nöjd med resultatet av renoveringen.

Välkommen med din offertförfrågan redan idag.
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Köksrenovering Örebro

Hantverkare med hög kompetens

Behöver du en köksrenovering i Örebro? Hos oss får du en helhetslösning som täcker allt när du anlitar oss. Vi har nära samarbeten med elektriker och rörmokare för att kunna garantera dig en väl utförd renovering av kunniga hantverkare.

Våra medarbetare gör det enkelt för dig genom att ta hand om allt, från planering till genomförande av renoveringen. Vi tar in de bästa hantverkarna i branschen för att säkerställa tt ditt kök blir precis som du vill ha det.

Vi är din trygghet under en köksrenovering

Vår byggfirma tycker att köksrenovering borde vara en rolig upplevelse för våra kunder, och inte något som ska orsaka stress eller oro. Vi har ett team av hantverkare som är passionerade om sitt arbete och vill att du som kund ska känna dig nöjd med resultatet av renoveringen.

Välkommen med din offertförfrågan redan idag.
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Använd dig av ROT-avdraget

Använd dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för en köksrenovering i Örebro. Avdraget är en skattereduktion som innebär att du får upp till 30% avdrag på vår arbetskostnad. Alltså gäller inte avdraget på materialkostnader eller dylikt. Enbart på arbetskostnaden. För att kunna använda dig av ROT-avdraget måste du vara svensk medborgare och betala skatt i Sverige. Det finns även ett maxtak på 50.000 kr per privatperson. Läs mer här!

Köksrenovering i Örebro

Våra tjänster

Som ett professionellt byggföretag har vi en bred skara av hantverkare med olika specialiseringar, vilket möjliggör en mängd olika tjänster för våra kunder. Vi erbjuder allt från mindre enklare arbeten till köksrenovering i Örebro, men även stora nybyggnationer. Om du har specifika önskemål eller behov som inte nämns här är du välkommen att kontakta oss. Vi är säkra på att vi kan hitta en lösning som passar dig och dina behov.

Totalentreprenad

En nybyggnation eller totalrenovering kräver ett byggföretag med en bred kompetens. Hos oss får du det som krävs för att enkelt genomföra stora projekt såsom nybyggnationer och totalrenoveringar. Det innebär att vi sköter allt från att sammanställa offerter till att ha kontakt med diverse hantverkare.

Snickeri

Är det dags att utöka eller bygga om? En altan, pool eller uterum? Vi ser till att du får de ändringar som passar dig och din vardag. Oavsett du vill göra med din bostad, så hjälper våra erfarna snickare dig nå ditt drömresultat. Du kan enkelt kontakta oss för råd eller en gratis samt kravlös offert.

Markarbeten

Vi har både små och medelstora grävmaskiner och hjullastare och kan hjälpa dig med allt från tomtplaneringar till stenläggning och husgrunder. Vi har goda referenser hjälper dig gärna med att bygga din pool och mycket mer än så, fråga oss så kommer vi fram till vad det är du behöver.

Måleri

Vill du ha ommålat, en ny tapet eller fasaden målad? Vi har duktiga målare med flera års erfarenhet inom såväl utvändig- som invändig målning. Vid offertförfrågan kommer vi alltid ut och besiktar er fasad eller väggar inomhus. Därmed kan vi ge er ett ett fast pris på arbetet utan tidskrävande eller ekonomiska överraskningar.

Golvläggning

Ett vackert och fräscht golv ger ett helt nytt intryck av din bostad. När du anlitar oss kan vi lägga alla typer av golv. Klinkers, epoxigolv, parkettgolv etc. Utöver golvläggning har vi givetvis även redskapen och kunskapen att såväl slipa som att lacka golven på ett korrekt sätt. Anlita oss för fantastiska golv.

VVS & El

För att kunna erbjuda dig helhetslösningar har vi redan nära samarbeten med pålitliga elektriker och rörmokare, som självklart är anslutna till elsäkerhetsverket och säkert vatten. Söker du en köksrenovering i Örebro? Då är det inga problem för oss. Vi ser till att allt görs korrekt, ända från grunden.

Ärlighet, tydlighet, förståelse

"Hur fungerar det när jag anlitar er för köksrenovering?"

Offert

"Hur får jag en offert på mitt projekt?"

Är det dags för köksrenovering i Örebro? Du kan enkelt komma i kontakt med oss via telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär. Är du osäker på vad du önskar eller vad du behöver kring din renovering? Så svarar vi gärna på frågor och dylikt. Offerten är självklart alltid gratis och kravlös.

Utförande

"Hur utför ni arbetet på plats?"

Våra hantverkare och projektledare kommer ut på överenskommen tid. Under arbetets gång har du nära kontakt med alla inblandade men framförallt projektledaren. Vi finns tillgängliga i stort sett hela tiden för din trygghet.

Besiktning

"Hur garanterar ni alltid hög kvalité?"

Efter avslutat arbete går vi igenom arbetet utefter våra egna noggrant framtagna kriterier. Önskar du en oberoende besiktningsman kan vi givetvis även hjälpa dig med detta. Skulle det uppstå någonting efter, tar vi givetvis fullt ansvar för det.

Erfarenhet av köksrenovering

Våra hantverkare kan du lita på. De har den utbildning, kompetens och erfarenhet som krävs för en köksrenovering i Örebro av högsta klass. Det innebär framförallt en trygghet för dig som kund, att arbetet utförs på ett korrekt sätt.

På Riksten Entreprenad AB så är alla hantverkare väl utvalda, för att du som kund ska kunna få de allra bästa resultaten. Här finns den rätta kunskapen och noggrannheten för att vi tillsammans ska kunna nå just din unika vision, oavsett vad för tjänst det rör sig om.

Du hittar oss i Örebro med omnejd

Företaget startades i Riksten som ligger i Tullinge i Stockholm, Men sen ett tag tillbaka så flyttade halva företaget till Örebro där vi nu är lika många anställda som i Tullinge. Därmed kan vi erbjuda köksrenovering i både Tullinge och Örebro, men även runt om. Idag har vi flertalet återkommande kunder som även rekommenderar oss vidare till andra, det ser vi som en stor bekräftelse på att vi är ett byggföretag som håller hög kvalité i såväl arbete som service.

Oavsett om du behöver en Köksrenovering i Örebro, Hallsberg, Kumla eller Tullinge – kontakta oss!

Riksten entreprenad AB

Välj rätt firma för köksrenovering

Vi värdesätter våra kunder!

Vår byggfirma är specialiserad på bland annat köksrenovering i Örebro, och är därför erfarna inom ämnet. När det är dags för dig att renovera i ditt hem och kök, hör då av dig till ett företag som värnar om dig som kund. Vi är ett givet och smidigt val, då vi inte bara lyssnar på alla dina behov utan även förstår. Att ha en nära kundrelation är en utav våra högsta prioriteringar!

Vi tror att det är viktigt att lyssna på våra kunders behov och önskemål, och därför har vi en öppen och transparent kommunikation genom hela projektet.

Tidigare utförda arbeten

Golvvård/Golvläggning

Markarbeten

Bygg/Snickeri

Måleri

Köksrenovering Örebro

Kontakta oss idag!