Lösvirkeshus Örebro

Riksten Entreprenad AB

Med vår byggfirma kan du bygga ditt lösvirkeshus i Örebro

Ditt lösvirkeshus i Örebro

Hantverkare med hög kompetens

Välkommen till vår byggfirma där vi specialiserar oss på att bygga högkvalitativa lösvirkeshus i Örebro! Med denna typ av husbyggnad används en ram av trä där varje trästomme är fäst i varandra med hjälp av traditionella snickeritekniker, vilket skapar en stark och hållbar konstruktion. Lösvirkeshus är en tidlös konstruktionsmetod som har använts i århundraden, och som fortfarande är lika populära idag på grund av deras unika charm och hållbarhet.

Vi har tillgång till målare, snickare, rörmokare och diverse andra hantverkare. Därmed kan vi ge dig helhetskoncept likväl som mindre små arbeten. Du får det ultimata resultatet när vi blandar dina önskemål med vår expertis. Dessutom behöver du enbart ha kontakt med en person när du anlitar oss, allt för att underlätta för dig.

En trygghet i ett projekt

Med erfarna och duktiga hantverkare, kan du i lugn och ro luta dig tillbaka under bygget av ditt lösvirkeshus. Det tillsammans med att vi alltid arbetar effektivt vad gäller såväl pris som tid, kan vi se till att alltid lämna kunden nöjd. Naturligtvis tar vi inte betalt i förskott, utan när delmomentet eller hela jobbet är utfört. Dessutom har vi en lång erfarenhet av diverse olika problem som kan tänkas dykas upp under diverse olika byggnationer. Det innebär helt enkelt att du kan vara trygg i händerna på vår byggfirma om någonting skulle dyka upp.

Välkommen med din offertförfrågan redan idag.
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Din byggfirma i Örebro

Hantverkare med hög kompetens

Är du i behov av en byggfirma i Örebro? Hos oss hittar du hantverkare med den kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda väl utförda arbeten. Vi har tillgång till målare, snickare, rörmokare och diverse andra hantverkare. Därmed kan vi ge dig helhetskoncept likväl som mindre små arbeten. Du får det ultimata resultatet när vi blandar dina önskemål med vår expertis. Dessutom behöver du enbart ha kontakt med en person när du anlitar oss, allt för att underlätta för dig.

En trygghet i ett projekt

Med erfarna och duktiga hantverkare, kan du i lugn och ro luta dig tillbaka. Det tillsammans med att vi alltid arbetar effektivt vad gäller såväl pris som tid, kan vi se till att alltid lämna kunden nöjd. Naturligtvis tar vi inte betalt i förskott, utan när delmomentet eller hela jobbet är utfört. Dessutom har vi en lång erfarenhet av diverse olika problem som kan tänkas dykas upp under diverse olika byggnationer. Det innebär helt enkelt att du kan vara trygg i händerna på vår byggfirma om någonting skulle dyka upp.

Välkommen med din offertförfrågan redan idag.
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Använd dig av ROT-avdraget

Använd dig av ROT-avdraget när du anlitar vår byggfirma i Örebro. Avdraget är en skattereduktion som innebär att du får upp till 30% avdrag på vår arbetskostnad. Alltså gäller inte avdraget på materialkostnader eller dylikt. Enbart på arbetskostnaden. För att kunna använda dig av ROT-avdraget måste du vara svensk medborgare och betala skatt i Sverige. Det finns även ett maxtak på 50.000 kr per privatperson. Läs mer här!

Våra tjänster

Förutom att bygga lösvirkeshus i Örebro så utför vi också en rad andra tjänster för våra kunder. Vårt team av erfarna snickare och hantverkare kan hjälpa till med allt från renoveringar och tillbyggnader till snickeri och markarbeten. Finns inte det du önskar med här? Kontakta oss så kan vi med största sannolikhet hjälpa dig ändå.

Totalentreprenad

En nybyggnation, lösvirkeshus eller totalrenovering kräver en byggfirma med en bred kompetens. Hos oss får du det som krävs för att enkelt genomföra stora projekt såsom nybyggnationer och totalrenoveringar. Det innebär att vi sköter allt från att sammanställa offerter till att ha kontakt med diverse hantverkare.

Snickeri

Är det dags att utöka eller bygga om? En altan, pool eller uterum? Vi ser till att du får de ändringar som passar dig och din vardag. Oavsett du vill göra med din bostad, så hjälper våra erfarna snickare dig nå ditt drömresultat. Du kan enkelt kontakta oss för råd eller en gratis samt kravlös offert.

Markarbeten

Vi har både små och medelstora grävmaskiner och hjullastare och kan hjälpa dig med allt från tomtplaneringar till stenläggning och husgrunder. Vi har goda referenser hjälper dig gärna med att bygga din pool och mycket mer än så, fråga oss så kommer vi fram till vad det är du behöver.

Måleri

Vill du ha ommålat, en ny tapet eller fasaden målad? Vi har duktiga målare med flera års erfarenhet inom såväl utvändig- som invändig målning. Vid offertförfrågan kommer vi alltid ut och besiktar er fasad eller väggar inomhus. Därmed kan vi ge er ett ett fast pris på arbetet utan tidskrävande eller ekonomiska överraskningar.

Golvläggning

Ett vackert och fräscht golv ger ett helt nytt intryck av din bostad. När du anlitar oss kan vi lägga alla typer av golv. Klinkers, epoxigolv, parkettgolv etc. Utöver golvläggning har vi givetvis även redskapen och kunskapen att såväl slipa som att lacka golven på ett korrekt sätt. Anlita oss för fantastiska golv.

VVS & El

För att kunna erbjuda dig helhetslösningar har vi redan nära samarbeten med pålitliga elektriker och rörmokare, som självklart är anslutna till elsäkerhetsverket och säkert vatten. Söker du en köksrenovering i Örebro? Då är det inga problem för oss. Vi ser till att allt görs korrekt, ända från grunden.

Ärlighet, tydlighet, förståelse

"Hur fungerar det när jag anlitar er för lösvirkeshus?"

Offert

"Hur får jag en offert på mitt projekt?"

Du kan enkelt komma i kontakt med oss via telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär. Är du osäker på vad du önskar kring ditt lösvirkeshus eller vad du behöver, så svarar vi gärna på frågor och dylikt. Offerten är självklart alltid gratis och kravlös.

Utförande

"Hur utför ni arbetet på plats?"

Våra hantverkare och projektledare kommer ut på överenskommen tid. Under arbetets gång har du nära kontakt med alla inblandade men framförallt projektledaren. Vi finns tillgängliga i stort sett hela tiden för din trygghet.

Besiktning

"Hur garanterar ni alltid hög kvalité?"

Efter avslutat arbete går vi igenom arbetet utefter våra egna noggrant framtagna kriterier. Önskar du en oberoende besiktningsman kan vi givetvis även hjälpa dig med detta. Skulle det uppstå någonting efter, tar vi givetvis fullt ansvar för det.

Erfarenhet kring lösvirkeshus

Våra hantverkare kan du lita på. De har den utbildning, kompetens och erfarenhet som krävs för ett tryggt bygge utav ditt lösvirkeshus i Örebro. Det innebär framförallt en trygghet för dig som kund, att arbetet utförs på ett korrekt sätt. All personal på Riksten Entreprenad AB är noggrant utvalda, för att kunna leverera bra arbeten såväl som att utge en bra service ute på arbetsplatser runt om i Södra Stockholm, Tullinge och Örebro.

Du hittar oss i Örebro med omnejd

Vår byggfirma startades i Riksten som ligger i Tullinge i Stockholm, Men sen ett tag tillbaka så flyttade halva företaget till Örebro där vi nu är lika många anställda som i Tullinge. Idag har vi flertalet återkommande kunder som även rekommenderar oss vidare till andra som vill ha lösvirkeshus, det ser vi som en stor bekräftelse på att vi är en byggfirma som håller hög kvalité i såväl arbete som service.

Oavsett om du behöver en byggfirma i Örebro, Hallsberg, Kumla eller Tullinge – kontakta oss!

Riksten entreprenad AB

Välj oss när du vill ha lösvirkeshus - vi prioriterar rätt

Vi värdesätter våra kunder!

Vårt erfarna team av snickare är engagerade i att leverera högkvalitativa resultat till varje kund. Vi tror på en nära samverkan med våra kunder för att säkerställa att deras förväntningar uppfylls och överträffas. Med vår passion för hantverket och vår uppmärksamhet på detaljer, kan du känna dig trygg med att ditt lösvirkeshus i Örebro kommer att vara en hållbar och vacker byggnad som kommer att stå sig i många år framöver.

Vi tror att det är viktigt att lyssna på våra kunders behov och önskemål, och därför har vi en öppen och transparent kommunikation genom hela projektet.

Tidigare utförda arbeten

Golvvård/Golvläggning

Markarbeten

Bygg/Snickeri

Måleri

Lösvirkeshus Örebro

Kontakta oss idag!