Nybyggnation Örebro

Riksten Entreprenad AB

Vi bygger din nybyggnation i Örebro

Nybyggnation Örebro

Hantverkare med hög kompetens

Går du i tankarna för en nybyggnation i Örebro? Känns det bekvämare att ha ett företag med långvariga samarbeten, duktiga projektledare och med en hög arbetsmoral? När du anlitar oss för en nybyggnation får du en enkel och bekväm lösning på din byggnation. Du får tillgång till våra samarbetspartners som vi vet håller branschens högsta kvalité. Vi har även möjlighet att sköta allt från offertförfrågningar till planeringar och allt däremellan. Vi vet att kommunikation och ärlighet är enormt viktigt, inga frågor är dumma, vi är alltid nåbara och lyhörda för dina önskemål.

Vi är din trygghet under en renovering

För oss är det viktigt att din nybyggnation är något kul och fantastiskt. Det ska inte vara något som tar onödigt mycket energi eller tid. Du ska genom arbetets gång se framsteg och framförallt se hur din nybyggnation växer fram steg efter steg. Genom att anlita oss som vid din byggnation är du kontinuerligt uppdaterad på alla kanter av vår projektledare. Skulle det dyka upp någonting under arbetets gång, kan du vara trygg i att du underrättas detta direkt och via samtal beslutar om nästa steg.

Välkommen med din offertförfrågan redan idag.

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Nybyggnation Örebro

Hantverkare med hög kompetens

Går du i tankarna för en nybyggnation i Örebro? Känns det bekvämare att ha ett företag med långvariga samarbeten, duktiga projektledare och med en hög arbetsmoral? När du anlitar oss för en nybyggnation får du en enkel och bekväm lösning på din byggnation. Du får tillgång till våra samarbetspartners som vi vet håller branschens högsta kvalité. Vi har även möjlighet att sköta allt från offertförfrågningar till planeringar och allt däremellan.

En trygghet i ett projekt

För oss är det viktigt att din nybyggnation är något kul och fantastiskt. Det ska inte vara något som tar onödigt mycket energi eller tid. Du ska genom arbetets gång se framsteg och framförallt se hur din nybyggnation växer fram steg efter steg. Genom att anlita oss som vid din byggnation är du kontinuerligt uppdaterad på alla kanter av vår projektledare. Skulle det dyka upp någonting under arbetets gång, kan du vara trygg i att du underrättas detta direkt och via samtal beslutar om nästa steg.
Välkommen med din offertförfrågan redan idag.
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Använd dig av ROT-avdraget

Använd dig av ROT-avdraget när du anlitar oss i Örebro. Avdraget är en skattereduktion som innebär att du får upp till 30% avdrag på vår arbetskostnad. Alltså gäller inte avdraget på materialkostnader eller dylikt. Enbart på arbetskostnaden. För att kunna använda dig av ROT-avdraget måste du vara svensk medborgare och betala skatt i Sverige. Det finns även ett maxtak på 50.000 kr per privatperson.

Våra tjänster

Som ett professionellt byggföretag i Örebro, har vi en bred skara av hantverkare med fokus på diverse olika områden. Därmed kan vi erbjuda nybyggnationer såväl som mindre arbeten. Genom åren har vi expanderat och utför allt från trädgårdsplaneringar till plattor och nybyggnationer av bostadshus, garage och pooler. Och tillsammans med andra duktiga och pålitliga hantverkare kan vi ge dig det arbete du är i behov av, utan krångel. Finns inte det du önskar med här? Kontakta oss så kan vi med största sannolikhet hjälpa dig ändå.

Totalentreprenad

En nybyggnation eller totalrenovering kräver ett byggföretag med en bred kompetens. Hos oss får du det som krävs för att enkelt genomföra stora projekt såsom nybyggnationer och totalrenoveringar. Det innebär att vi sköter allt från att sammanställa offerter till att ha kontakt med diverse hantverkare.

Snickeri

Är det dags att utöka eller bygga om? En altan, pool eller uterum? Vi ser till att du får de ändringar som passar dig och din vardag. Oavsett du vill göra med din bostad, så hjälper våra erfarna snickare dig nå ditt drömresultat. Du kan enkelt kontakta oss för råd eller en gratis samt kravlös offert.

Markarbeten

Vi har både små och medelstora grävmaskiner och hjullastare och kan hjälpa dig med allt från tomtplaneringar till stenläggning och husgrunder. Vi har goda referenser hjälper dig gärna med att bygga din pool och mycket mer än så, fråga oss så kommer vi fram till vad det är du behöver.

Måleri

Vill du ha ommålat, en ny tapet eller fasaden målad? Vi har duktiga målare med flera års erfarenhet inom såväl utvändig- som invändig målning. Vid offertförfrågan kommer vi alltid ut och besiktar er fasad eller väggar inomhus. Därmed kan vi ge er ett ett fast pris på arbetet utan tidskrävande eller ekonomiska överraskningar.

Golvläggning

Ett vackert och fräscht golv ger ett helt nytt intryck av din bostad. När du anlitar oss kan vi lägga alla typer av golv. Klinkers, epoxigolv, parkettgolv etc. Utöver golvläggning har vi givetvis även redskapen och kunskapen att såväl slipa som att lacka golven på ett korrekt sätt. Anlita oss för fantastiska golv.

VVS & El

För att kunna erbjuda dig helhetslösningar har vi redan nära samarbeten med pålitliga elektriker och rörmokare, som självklart är anslutna till elsäkerhetsverket och säkert vatten.

Ärlighet, tydlighet, förståelse

"Hur fungerar det när jag anlitar er vid en nybyggnation?"

Offert

"Hur får jag en offert på mitt projekt?"

Du kan enkelt komma i kontakt med oss via telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär. Är du osäker på vad du önskar eller vad du behöver, så svarar vi gärna på frågor och dylikt. Offerten är självklart alltid gratis och kravlös.

Utförande

"Hur utför ni arbetet på plats?"

Du får först och främst en projektledare som leder dig genom projektets gång. Det är denne du har kontakt med vid frågor eller dylikt. Därefter anlitas de hantverkare som behövs, som vi inte har på vårt företag. Sedan är det bara att börja bygga.

Besiktning

"Hur garanterar ni alltid hög kvalité?"

Efter avslutat arbete går vi igenom arbetet utefter våra egna noggrant framtagna kriterier. Önskar du en oberoende besiktningsman kan vi givetvis även hjälpa dig med detta. Skulle det uppstå någonting efter, tar vi även fullt ansvar för det.

Erfarenhet av nybyggnation

Våra projektledare kan du lita på. De har den utbildning, kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna styra en nybyggnation. Det innebär framförallt en trygghet för dig som kund, att arbetet utförs på ett korrekt sätt oavsett vilket område som är i fokus. Men även en grund för att arbetet som utförs görs korrekt. All personal på Riksten Entreprenad AB är noggrant utvalda, för att kunna leverera bra arbeten såväl som att utge en bra service ute på arbetsplatser runt om i Södra Stockholm, Tullinge och Örebro.

Du hittar oss i Örebro med omnejd

Företaget startades i Riksten som ligger i Tullinge i Stockholm, Men sen ett tag tillbaka så flyttade halva företaget till Örebro där vi nu är lika många anställda som i Tullinge. Därmed kan vi hjälpa till med din nybyggnation i både Tullinge och Gävle. Idag har vi flertalet återkommande kunder som även rekommenderar oss vidare till andra, det ser vi som en stor bekräftelse på att vi är ett byggföretag som håller hög kvalité i såväl arbete som service.

Anlita vår byggfirma i Örebro idag!

Riksten entreprenad AB

Tidigare utförda arbeten

Golvvård/Golvläggning

Markarbeten

Bygg/Snickeri

Måleri

Nybyggnation Örebro

Kontakta oss idag!