Riksten Entreprenad AB Din lokala Byggfirma i Örebro & Tulline

RIKSTEN

Entreprenad

Om oss

Vi värdesätter våra kunder

Välj en byggfirma som prioriterar rätt

Vi på vår byggfirma i värnar om våra kunder och att ha en nära relation med dem är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi är övertygade om att en nära kundrelation är nyckeln till att leverera högkvalitativa resultat och uppfylla våra kunders förväntningar på ett effektivt och professionellt sätt.

Vi tror att det är viktigt att lyssna på våra kunders behov och önskemål, och därför har vi en öppen och transparent kommunikation genom hela projektet.

Din byggfirma

Vi finns i Örebro & Tullinge

Är du i behov av en byggfirma i Tullinge eller Örebro? Hos oss hittar du hantverkare med den kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda väl utförda arbeten. Vi vet att kommunikation och ärlighet är enormt viktigt, inga frågor är dumma, vi är alltid nåbara och lyhörda för dina önskemål.

Vi har tillgång till målare, snickare, rörmokare och diverse andra hantverkare. Därmed kan vi ge dig helhetskoncept likväl som mindre små arbeten. Du får det ultimata resultatet när vi blandar dina önskemål med vår expertis. Dessutom behöver du enbart ha kontakt med en person när du anlitar oss, allt för att underlätta för dig.

En trygghet i ett projekt

Med erfarna och duktiga hantverkare, kan du i lugn och ro luta dig tillbaka. Det tillsammans med att vi alltid arbetar effektivt vad gäller såväl pris som tid, kan vi se till att alltid lämna kunden nöjd.

Naturligtvis tar vi inte betalt i förskott, utan när delmomentet eller hela jobbet är utfört. Dessutom har vi en lång erfarenhet av diverse olika problem som kan tänkas dykas upp under diverse olika byggnationer. Det innebär helt enkelt att du kan vara trygg i våra händer om någonting skulle dyka upp.

Välkommen med din offertförfrågan redan idag.

En erfaren byggfirma

Våra hantverkare kan du lita på. De har den utbildning, kompetens och erfarenhet som krävs. Det innebär framförallt en trygghet för dig som kund, att arbetet utförs på ett korrekt sätt. All personal på Riksten Entreprenad AB är noggrant utvalda, för att kunna leverera bra arbeten såväl som att utge en bra service ute på arbetsplatser runt om i Södra Stockholm, Tullinge och Örebro.

Du hittar oss i Tullinge och Örebro

Företaget startades i Riksten som ligger i Tullinge i Stockholm, Men sen ett tag tillbaka så flyttade halva företaget till Örebro där vi nu är lika många anställda som i Tullinge. Idag har vi flertalet återkommande kunder som även rekommenderar oss vidare till andra, det ser vi som en stor bekräftelse på att vi är en byggfirma som håller hög kvalité i såväl arbete som service.

 

Vår personal

Mats

Grundare, Ekonomiansvarig
Projektledare Örebro

Robert

Grundare
Projektledare Stockholm

Jocke

Snickare

Micke

Snickare

Linus

Snickare

Henrik

Snickare

Ärlighet, tydlighet, förståelse