poolgrävning Örebro

Riksten Entreprenad AB

Vi ger dig en poolgrävning i Örebro av högsta klass

Poolgrävning Örebro

Hantverkare med hög kompetens

Är du i behov av poolgrävning i Örebro? Anlita oss för att få en hållbar grund till din framtida pool. Vi har maskinerna som krävs för att kunna utföra grävningar i allra högsta klass. När det är dags att gräva en grund till en pool, är det mycket som påverkar. Hur djup ska poolen vara, vad är det för miljö runt omkring. Med flertalet olika grävmaskiner, är vi ditt självklara val vid en poolgrävning. Vi vet att kommunikation och ärlighet är enormt viktigt, inga frågor är dumma, vi är alltid nåbara och lyhörda för dina önskemål.

Vi är din trygghet under en poolgrävning

För oss är det viktigt att din byggnation är något kul och fantastiskt, oavsett vad slutprodukten ska bli. Det ska inte vara något som tar onödigt mycket energi eller tid, därav lägger vi den tid som krävs för att du ska känna dig trygg under arbetets gång. Genom att anlita oss som din entreprenad är du kontinuerligt uppdaterad på vad som händer med diverse markarbeten. Och skulle det dyka upp någonting under arbetets gång, kan du vara trygg i att du underrättas detta direkt och via samtal beslutar om nästa steg.

Välkommen med din offertförfrågan redan idag.

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Poolgrävning Örebro

Hantverkare med hög kompetens

Är du i behov av poolgrävning i Örebro? Anlita oss för att få en hållbar grund till din framtida pool. Vi har maskinerna som krävs för att kunna utföra grävningar i allra högsta klass. När det är dags att gräva en grund till en pool, är det mycket som påverkar. Hur djup ska poolen vara, vad är det för miljö runt omkring. Med flertalet olika grävmaskiner, är vi ditt självklara val vid en poolgrävning.v

En trygghet i vid din poolgrävning

För oss är det viktigt att din byggnation är något kul och fantastiskt, oavsett vad slutprodukten ska bli. Det ska inte vara något som tar onödigt mycket energi eller tid, därav lägger vi den tid som krävs för att du ska känna dig trygg under arbetets gång. Genom att anlita oss som din entreprenad är du kontinuerligt uppdaterad på vad som händer med diverse markarbeten. Och skulle det dyka upp någonting under arbetets gång, kan du vara trygg i att du underrättas detta direkt och via samtal beslutar om nästa steg.
Välkommen med din offertförfrågan redan idag.
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Använd dig av ROT-avdraget

Använd dig av ROT-avdraget när du anlitar vår entreprenad i Örebro. Avdraget är en skattereduktion som innebär att du får upp till 30% avdrag på vår arbetskostnad. Alltså gäller inte avdraget på materialkostnader eller dylikt. Enbart på arbetskostnaden. För att kunna använda dig av ROT-avdraget måste du vara svensk medborgare och betala skatt i Sverige. Det finns även ett maxtak på 50.000 kr per privatperson.

Våra tjänster

Som en professionell entreprenad i Örebro, har vi en bred skara av hantverkare med fokus på diverse olika områden. Därmed kan vi erbjuda helhetskoncept såväl som enskilda grävningar. Genom åren har vi expanderat och utför allt från trädgårdsplaneringar till plattor och nybyggnationer av bostadshus, garage och pooler. Tillsammans med andra duktiga och pålitliga hantverkare kan vi ge dig det arbete du är i behov av, utan krångel. Finns inte det du önskar med här? Kontakta oss så kan vi med största sannolikhet hjälpa dig ändå.

Totalentreprenad

En nybyggnation eller totalrenovering kräver en entreprenad med en bred kompetens. Hos oss får du det som krävs för att enkelt genomföra stora projekt såsom nybyggnationer och totalrenoveringar. Det innebär att vi sköter allt från att sammanställa offerter till att ha kontakt med diverse hantverkare.

Snickeri

Är det dags att utöka eller bygga om? En altan, pool eller uterum? Vi ser till att du får de ändringar som passar dig och din vardag. Oavsett du vill göra med din bostad, så hjälper våra erfarna snickare dig nå ditt drömresultat. Du kan enkelt kontakta oss för råd eller en gratis samt kravlös offert.

Markarbeten

Vi har både små och medelstora grävmaskiner och hjullastare och kan hjälpa dig med allt från tomtplaneringar till stenläggning och husgrunder. Vi har goda referenser hjälper dig gärna med att bygga din pool och mycket mer än så, fråga oss så kommer vi fram till vad det är du behöver.

Måleri

Vill du ha ommålat, en ny tapet eller fasaden målad? Vi har duktiga målare med flera års erfarenhet inom såväl utvändig- som invändig målning. Vid offertförfrågan kommer vi alltid ut och besiktar er fasad eller väggar inomhus. Därmed kan vi ge er ett ett fast pris på arbetet utan tidskrävande eller ekonomiska överraskningar.

Golvläggning

Ett vackert och fräscht golv ger ett helt nytt intryck av din bostad. När du anlitar oss kan vi lägga alla typer av golv. Klinkers, epoxigolv, parkettgolv etc. Utöver golvläggning har vi givetvis även redskapen och kunskapen att såväl slipa som att lacka golven på ett korrekt sätt. Anlita oss för fantastiska golv.

VVS & El

För att kunna erbjuda dig helhetslösningar har vi redan nära samarbeten med pålitliga elektriker och rörmokare, som självklart är anslutna till elsäkerhetsverket och säkert vatten.

Ärlighet, tydlighet, förståelse

"Hur fungerar det när jag anlitar er vid poolgrävning?"

Offert

"Hur får jag en offert på mitt projekt?"

Du kan enkelt komma i kontakt med oss via telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär. Är du osäker på vad du önskar eller vad du behöver, så svarar vi gärna på frågor och dylikt. Offerten är självklart alltid gratis och kravlös.

Utförande

"Hur utför ni arbetet på plats?"

Du får först och främst en projektledare som leder dig genom projektets gång. Det är denne du har kontakt med vid frågor eller dylikt. Därefter anlitas de hantverkare som behövs, som vi inte har på vårt företag. Sedan är det bara att börja gräva.

Besiktning

"Hur garanterar ni alltid hög kvalité?"

Efter avslutat arbete går vi igenom arbetet utefter våra egna noggrant framtagna kriterier. Önskar du en oberoende besiktningsman kan vi givetvis även hjälpa dig med detta. Skulle det uppstå någonting efter, tar vi även fullt ansvar för det.

Erfarenhet av poolgrävning

Våra chaufförer och grävmaskinister har den utbildning, kompetens och erfarenhet som krävs för att utför din poolgrävning i allra högsta klass. När du anlitar oss kan du alltid förvänta dig att arbetet utförs på ett korrekt sätt, efter de regler som finns inom branschen. Oavsett om det gäller en poolgrävning, husgrund eller trädgårdsfix. Vi lägger stor vikt på att arbetet alltid ska utföras på ett korrekt sätt. Det innebär bland annat att all personal på Riksten Entreprenad AB är noggrant utvalda, för att kunna leverera bra arbeten såväl som att utge en bra service ute på byggen runt om i Södra Stockholm, Tullinge och Örebro.

Du hittar oss i Örebro med omnejd

Företaget startades i Riksten som ligger i Tullinge i Stockholm, Men sen ett tag tillbaka så flyttade halva företaget till Örebro där vi nu är lika många anställda som i Tullinge. Därmed kan vi erbjuda poolgrävning i både Tullinge och Gävle. Idag har vi flertalet återkommande kunder som även rekommenderar oss vidare till andra, det ser vi som en stor bekräftelse på att vi är en entreprenad som håller hög kvalité i såväl arbete som service.

Riksten entreprenad AB

Tidigare utförda arbeten

Golvvård/Golvläggning

Markarbeten

Bygg/Snickeri

Måleri

Poolgrävning Örebro

Kontakta oss idag!