Totalrenovering Örebro

Riksten Entreprenad AB

Hos oss får du en totalrenovering i Örebro med ett helhetskoncept

Totalrenovering Örebro

Hantverkare med hög kompetens

Är du i behov av en totalrenovering i Örebro? Hos oss hittar du hantverkare med den kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda större totalrenoveringar i diverse olika bostäder och byggnader. Vi vet att kommunikation och ärlighet är enormt viktigt, inga frågor är dumma, vi är alltid nåbara och lyhörda för dina önskemål.

Vi har bland annat nära samarbete med elektriker och rörmokare. Därmed kan vi ge dig ett genomtänkt helhetskoncept när du anlitar oss. Med duktig personal kan vi även ge dig tips och råd, för att din renovering ska passa din bostad och din livsstil.

Vi är din trygghet under en renovering

För oss är det viktigt att din renovering är något kul och fantastiskt. Därför jobbar vi alltid så effektivt som möjligt vad gäller såväl pris som tid, och kan därmed se till att alltid lämna kunden nöjd. Naturligtvis tar vi inte betalt i förskott, utan när delmomentet eller hela jobbet är utfört. Dessutom har vi en lång erfarenhet av diverse olika problem som kan tänkas dykas upp under diverse olika byggnationer. Det innebär helt enkelt att du kan vara trygg i våra händer om någonting skulle dyka upp.

Välkommen med din offertförfrågan redan idag.
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Din byggfirma i Örebro

Hantverkare med hög kompetens

Är du i behov av en totalrenovering i Örebro? Hos oss hittar du hantverkare med den kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda större totalrenoveringar i diverse olika bostäder och byggnader. Vi har bland annat nära samarbete med elektriker och rörmokare. Därmed kan vi ge dig ett genomtänkt helhetskoncept när du anlitar oss. Med duktig personal kan vi även ge dig tips och råd, för att din renovering ska passa din bostad och din livsstil.

En trygghet i ett projekt

För oss är det viktigt att din renovering är något kul och fantastiskt. Därför jobbar vi alltid så effektivt som möjligt vad gäller såväl pris som tid, och kan därmed se till att alltid lämna kunden nöjd. Naturligtvis tar vi inte betalt i förskott, utan när delmomentet eller hela jobbet är utfört. Dessutom har vi en lång erfarenhet av diverse olika problem som kan tänkas dykas upp under diverse olika byggnationer. Det innebär helt enkelt att du kan vara trygg i våra händer om någonting skulle dyka upp.

Välkommen med din offertförfrågan redan idag.
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Använd dig av ROT-avdraget

Använd dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för en totalrenovering i Örebro. Avdraget är en skattereduktion som innebär att du får upp till 30% avdrag på vår arbetskostnad. Alltså gäller inte avdraget på materialkostnader eller dylikt. Enbart på arbetskostnaden. För att kunna använda dig av ROT-avdraget måste du vara svensk medborgare och betala skatt i Sverige. Det finns även ett maxtak på 50.000 kr per privatperson.

Våra tjänster

Som ett professionellt byggföretag i Örebro, har vi en bred skara av hantverkare med fokus på diverse olika områden. Därmed kan vi erbjuda såväl totalrenovering som mindre enklare arbeten. Genom åren har vi expanderat och utför allt från trädgårdsplaneringar till plattor och nybyggnationer av bostadshus, garage och pooler. Och tillsammans med andra duktiga och pålitliga hantverkare kan vi ge dig den renovering du önskar i helhet, utan krångel. Finns inte det du önskar med här? Kontakta oss så kan vi med största sannolikhet hjälpa dig ändå.

Totalentreprenad

En nybyggnation eller totalrenovering kräver ett byggföretag med en bred kompetens. Hos oss får du det som krävs för att enkelt genomföra stora projekt såsom nybyggnationer och totalrenoveringar. Det innebär att vi sköter allt från att sammanställa offerter till att ha kontakt med diverse hantverkare.

Snickeri

Är det dags att utöka eller bygga om? En altan, pool eller uterum? Vi ser till att du får de ändringar som passar dig och din vardag. Oavsett du vill göra med din bostad, så hjälper våra erfarna snickare dig nå ditt drömresultat. Du kan enkelt kontakta oss för råd eller en gratis samt kravlös offert.

Markarbeten

Vi har både små och medelstora grävmaskiner och hjullastare och kan hjälpa dig med allt från tomtplaneringar till stenläggning och husgrunder. Vi har goda referenser hjälper dig gärna med att bygga din pool och mycket mer än så, fråga oss så kommer vi fram till vad det är du behöver.

Måleri

Vill du ha ommålat, en ny tapet eller fasaden målad? Vi har duktiga målare med flera års erfarenhet inom såväl utvändig- som invändig målning. Vid offertförfrågan kommer vi alltid ut och besiktar er fasad eller väggar inomhus. Därmed kan vi ge er ett ett fast pris på arbetet utan tidskrävande eller ekonomiska överraskningar.

Golvläggning

Ett vackert och fräscht golv ger ett helt nytt intryck av din bostad. När du anlitar oss kan vi lägga alla typer av golv. Klinkers, epoxigolv, parkettgolv etc. Utöver golvläggning har vi givetvis även redskapen och kunskapen att såväl slipa som att lacka golven på ett korrekt sätt. Anlita oss för fantastiska golv.

VVS & El

För att kunna erbjuda dig helhetslösningar har vi redan nära samarbeten med pålitliga elektriker och rörmokare, som självklart är anslutna till elsäkerhetsverket och säkert vatten.

Ärlighet, tydlighet, förståelse

"Hur fungerar det när jag anlitar er för totalrenovering?"

Offert

"Hur får jag en offert på mitt projekt?"

Du kan enkelt komma i kontakt med oss via telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär. Är du osäker på vad du önskar eller vad du behöver, så svarar vi gärna på frågor och dylikt. Offerten är självklart alltid gratis och kravlös.

Utförande

"Hur utför ni arbetet på plats?"

Våra hantverkare och projektledare kommer ut på överenskommen tid. Under arbetets gång har du nära kontakt med alla inblandade men framförallt projektledaren. Vi finns tillgängliga i stort sett hela tiden för din trygghet.

Besiktning

"Hur garanterar ni alltid hög kvalité?"

Efter avslutat arbete går vi igenom arbetet utefter våra egna noggrant framtagna kriterier. Önskar du en oberoende besiktningsman kan vi givetvis även hjälpa dig med detta. Skulle det uppstå någonting efter, tar vi givetvis fullt ansvar för det.

Erfarenhet av totalrenovering

Våra hantverkare kan du lita på. De har den utbildning, kompetens och erfarenhet som krävs. Det innebär framförallt en trygghet för dig som kund, att arbetet utförs på ett korrekt sätt. All personal på Riksten Entreprenad AB är noggrant utvalda, för att kunna leverera bra arbeten såväl som att utge en bra service ute på arbetsplatser runt om i Södra Stockholm, Tullinge och Örebro.

Du hittar oss i Örebro med omnejd

Företaget startades i Riksten som ligger i Tullinge i Stockholm, Men sen ett tag tillbaka så flyttade halva företaget till Örebro där vi nu är lika många anställda som i Tullinge. Därmed kan vi hjälpa till med din totalrenovering i både Tullinge och Gävle. Idag har vi flertalet återkommande kunder som även rekommenderar oss vidare till andra, det ser vi som en stor bekräftelse på att vi är ett byggföretag som håller hög kvalité i såväl arbete som service.

Oavsett om du behöver en totalrenovering i Örebro eller Tullinge – kontakta oss!

Riksten entreprenad AB

Tidigare utförda arbeten

Golvvård/Golvläggning

Markarbeten

Bygg/Snickeri

Måleri

Totalrenovering Örebro

Kontakta oss idag!